Ympäristö ja laatu

Standby luo laatua asiakas lähtöisesti jatkuvalla laadunvarmistusprosessilla. Tuotteidemme tulee perustua kokonaisvaltaiseen näkemykseen, joka ottaa huomioon ympäristövaikutukset koko niiden elinkaaren ajan.

Ympäristö

Tuotteemme perustuvat elinkaariajatteluun, joka huomioi tuotteen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajan. Liiketoiminnassamme pyrimme jatkuvasti minimoimaan ympäristövaikutukset sekä suojelemme ympäristöä täyttämällä lakien ja säädösten sekä muut ympäristövaatimukset. Pyrimme siihen, että myös toimittajamme täyttävät vastaavat ympäristövaatimukset. Sitoutamme työntekijämme ympäristöasioihin koulutuksella ja avoimella keskustelulla. Standby on ISO14001:2015 ympäristösertifioitu yritys.

Laatu

Laatuprosesseilla varmistetaan, että Standbyn tuotteiden ja palvelun laatu vastaa asiakkaiden odotuksia. Tuotteemme ovat suunniteltu pitkäikäisiksi ja kokonaistaloudelliseksi asiakkaillemme. Tarjoamme jatkuvaa tukea asiakkaillemme ja mahdolliset ongelmatilanteet hyödynnämme tiedon ja mahdollisuuksien lisäämiseksi.